Cautare

914 de rezultate pentru "mos craciun" (5.82 secunde)
Sarbatorile vin, iar targurile de Craciun organizate in marile orase europene fac parte din farmecul acestei perioade. Antena 3 a prezentat cele mai frumoase targuri de Craciun organizate anul acesta in Europa.
Au mai ramas doar cateva saptamani pana la Craciun. ... La Sibiu, organizarea targului de Craciun este in plina desfasurare. Si bradul, inalt de 24 de metri, a fost deja amplasat in centrul orasului.
Mai sunt cateva zile pana la Craciun ti totul e bine pregatit. Oratul e plin de lumini, iar la televizor Mot Craciun vine cu camioane de bere Tuborg (din care gusta), se lasa ademenit de mirosul cafelei Jacobs ti face cumparaturile, deghizat, intr-un supermarket Carrefour.
Cu privirea tulburata la vederea tobei ti a carnatilor, gospodarul roman s-a atezat la masa de Craciun fara sa-ti dea seama ca o buna parte din cele obitnuite lui ar putea sa se petreaca pentru ultima oara.
Cu privirea tulburata la vederea tobei ti a carnatilor, gospodarul roman s-a atezat la masa de Craciun fara sa-ti dea seama ca o buna parte din cele obitnuite lui ar putea sa se petreaca pentru ultima oara.
Bradul si decoratiunile de Craciun n-au scapat nici ele de scumpiri. Pretul unui pom de Craciun poate depasi 600 de lei.
"Cum au inventariat politistii betivii de pe sosele." Craciun insangerat pe soselele din tara, dupa ce 9 persoane au murit si alte 28 au suferit leziuni grave. ... De Craciun, alte 28 de accidente grave au provocat moartea a 9 persoane si ranirea grava a altor 28.
In Doodle-ul prin care Google ureaza SARBATORI FERICITE apare o ilustratie dintr-o fabrica de jucarii, in care roboteii, soldateii, animalele si masinutele stau aliniate, asteptand sa fie incarcate in saci si duse de MOS CRACIUN tuturor copiilor, in noaptea de Ajun.
De la un timp, Dumetru, care purta o barba, ca de Mos Craciun, a ramas vaduv. Lui DB ii placea de el ca ii povestea tot felul de lucruri interesante.
La fel si un ou incondeiat, sau un Mos Craciun. Numai la noi sunt o problema de viata si de moarte, si un motiv de Jos cutare!
Seful statului a imbracat, peste costum, mantia rosie de Mos Craciun, postura din care a anuntat ca ii asteapta pe colindatori la Cotroceni si peste sapte ani.
Acum n-ar trebui nici sa spargem damigenele de bucurie, pentru ca n-a venit Mos Craciun tra-la-la de prin naaaameeeti, sa aduca daruri multe si asa mai departe.
Napolitanele in ciocolata, desi sunt in “top 3“, au o cota de numai 9%, iar daca vorbim de produse de sezon (Mos Craciun, braduti, iepurasi etc.), acestea au doar 0,9% din piata.
Cei care nu duc lipsa de bani pot sa achizitioneze deja primele cadouri de Mos Nicolae si de Craciun, mai ales ca ofertele retailerilor includ dulciuri, jucarii si parfumuri.
Sau, daca opteaza pentru produsul de economisire Depo1000, primesc o dobânda cu 0,25% mai mare decât cea standard a bancii. Mos Craciun vine cu dobânda 0% Banca Româneasca are o oferta pentru cei care vor sa cumpere sau sa contruiasca/renoveze o locuinta.
A fost scrisa in 2008 de 2110 copii de la scolile din Brasov si se adresa lui Mos Craciun.Cei peste 35.000 de postasi romani sunt reuniti intr-o retea de 7.100 de subunitati, distribuind in fiecare saptamana aproximativ 11 milioane de expedieri.
Atunci, va debuta "Acasa la Mos Craciun", manifestare devenita traditie in Sectorul 4. Investitia in cel mai modern parc din Capitala se ridica la suma de aproximativ 4 milioane de euro.
Nu e de mirare ca inclusiv virginitatea a ajuns sa fie arvunita pe internet. In plina era a comunicarii, Mos Craciun e cel mai cautat personaj din mediul online in aceasta perioada.
In Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie, Vlad (Dragos Bucur) este un politist care in timpul liber se deghizeaza in Mos Craciun pentru diferite cauze nobile.
A facut plaja, s-a pozat in cele mai exotice locuri, dar nu a ratat nici fotografiile alaturi de unul dintre cei mai cool caini, imbracat in Mos Craciun si accesorizat cu ochelari de soare, un catel care era atractia turistilor in Cuba, si pe care nu-l rateaza nicio vedeta care ajunge acolo.
google-analytics.com